Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuws

We zijn er weer klaar voor!

De voorbereidingen voor de fietsvierdaagse zijn in volle gang. Er zijn vier mooie nieuwe routes gemaakt. Deze zijn afgelopen maand getest en goedgekeurd. Ook is gekeken of we nog genoeg pijlen hadden om de routes te bewegwijzeren. Inmiddels is de voorraad pijlen is weer helemaal op orde.
Wat routes en pijlen betreft, zijn we er dus al helemaal klaar voor!

Nieuwsbrief is weer uit

Er is weer een nieuwsbrief uit. Daarin ook aandacht voor het feit dat het nu al mogelijk is om online in te schrijven en uw toegangsbewijs per mail thuisgestuurd te krijgen. Fijn geregeld, wel zo makkelijk! 

De voorbereidingen zijn weer begonnen!

Dit jaar komt er natuurlijk ook weer een Rooise Fietsvierdaagse: de voorbereidingen voor de 12e edities zijn begonnen. Het bestuur en de werkgroep zijn bij elkaar geweest om alles weer in goede banen te leiden. Zo zijn er afspraken gemaakt met start- en finishlocatie De Helden van Kien en zijn de vergunningen geregeld. Er zijn nieuwe routes in de maak, er worden flyers opgesteld en er worden diverse praktische zaken besproken: van de financiën tot de benodigde pijlen, de catering en het hoe en wat van (online) inschrijven.
Vanaf nu komen bestuur en werkgroepen met regelmaat bij elkaar om te zorgen dat er ook dit jaar opnieuw een gezellige en mooie fietsvierdaagse gehouden kan worden.

De 12e editie van Rooi Fietst vindt plaats op 18, 19, 20 en 21 juli 2023.

Ook dit jaar zijn er prachtige, volledig bewegwijzerde routes en is er dagelijks weer keuze uit drie afstanden: 30, 45 en 60 km.
De start- en finishlocatie is horecapaviljoen ‘De Helden van Kien’ te Sint-Oedenrode.
Rooi Fietst voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van Wielersportbond NTFU, met keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’. 

Hou onze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes en updates.